Energiespecialisten

Energie is momenteel een hot item binnen onze organisatie. 

Vorig jaar heeft Rijkswaterstaat een lijst met specialistische bedrijven geselecteerd die versterking kunnen bieden aan omgevingsdiensten, regionale uitvoeringsdiensten en gemeenten bij de uitvoering van toezicht op de energiebesparings- en informatieplicht. Wij zijn daarbij ook geselecteerd en op de lijst gekomen als partij die versterking kan bieden. Als gebruik wordt gemaakt van één van de geselecteerde bedrijven profiteert de gemeente of dienst van een aantrekkelijke subsidie.
Destijds zijn we door een regionale uitvoeringsdienst gekozen om versterking te bieden op het gebied van energietoezicht.

Dit jaar heeft het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de regeling Versterkte uitvoering energiebesparings- en informatieplicht (VUE) uitgebreid. Per 1 september 2020 jl. startte het aanvraagproces van de 2e intensiveringsronde.
Gemeenten, omgevingsdiensten en regionale uitvoeringsdiensten konden opnieuw ondersteuning aanvragen. Het gaat om extra menskracht bij de uitvoering van taken rond toezicht en handhaving op de energiebesparings- en informatieplicht. De regionale uitvoeringsdienst welke wij al versterkten heeft dit jaar opnieuw onze versterking gevraagd. Dit betekent dat wij de desbetreffende regionale uitvoeringsdienst ook in 2021 versterken op het gebied van energietoezicht. 

Naast deze opdracht krijgen wij ook steeds meer vragen van bedrijven op het gebied van energiebesparing. Door bedrijf en overheid te kunnen blijven ondersteunen op het gebied van energie is versterking binnen dit thema zeer gewenst!

Lijkt het je leuk om bedrijven te adviseren over energiebesparing, EED-audits en energiebesparingsonderzoeken uit te voeren en te controleren op besparende maatregelen, bekijk dan onze vacature. Deze en meer vacatures vind je op onze website middag-advies.nl/vacatures.

Uw doel realiseren?

U doet beroep op een externe adviseur met een bepaald doel. U wilt een probleem opgelost zien. U hebt kennis nodig van een specifiek onderwerp. Of u wilt tijdelijk uw organisatie met extra menskracht versterken. MIDDAG milieuadvies is de adviseur met wie u uw doel bereikt. Waarom? Uw doel is onze richting!

Bel ons op 085-0640619 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in en we nemen contact op met u.

Bel 085-0640619 Contact