Medewerker aan het woord: Arend-Peter Verschoor

Deze keer aan het woord: Arend-Peter Verschoor

MIDDAG Milieuadvies kwam 4 jaar geleden (2016) op mijn pad. Ik kom uit het bedrijfsleven, na mijn opleiding aan de HAS (studierichting Plantenteelt, differentiatie Milieukunde) en mijn opleiding Praktische Bedrijfskunde, nooit wat anders gedaan. Ik was jarenlang werkzaam als bedrijfsleider bij een Composteerinrichting. Als ik wat anders wilde, moest ik dat nu doen voor mijn gevoel.

Toen kwam ik uit bij MIDDAG milieuadvies. De keuze voor MIDDAG was bewust, een particulier MKB bedrijf met een overzichtelijke club medewerkers. De mentaliteit binnen een MKB bedrijf ken ik maar al te goed en spreekt me aan. Doeners die kwaliteit leveren met passie voor het werk en de zaak! Met mijn roots in de agrarische sector en kennis van de taal van de boeren maakte ik al snel de keus om mezelf te ontwikkelen tot toezichthouder agrarisch. Inmiddels past de functie als toezichthouder agrarisch, welke ik momenteel bij de Omgevingsdienst Brabant-Noord vervul, mij als gegoten. MIDDAG milieuadvies bestaat uit een fijne club mensen, waar je je ongetwijfeld snel thuis zult voelen.  Als je er open voor staat, biedt Middag je ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Arend-Peter

Uw doel realiseren?

U doet beroep op een externe adviseur met een bepaald doel. U wilt een probleem opgelost zien. U hebt kennis nodig van een specifiek onderwerp. Of u wilt tijdelijk uw organisatie met extra menskracht versterken. MIDDAG milieuadvies is de adviseur met wie u uw doel bereikt. Waarom? Uw doel is onze richting!

Bel ons op 085-0640619 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in en we nemen contact op met u.

Bel 085-0640619 Contact