Medewerker aan het woord: Martijn Vriends

De aankomende periode zullen wij regelmatig een bericht plaatsen waarin een medewerker aan het woord is. Onze medewerker zal iets vertellen over zijn of haar ervaring met het werken bij MIDDAG milieuadvies.

Deze keer aan het woord: Martijn Vriends. 

Hoi,

Mijn naam is Martijn Vriends en ik ben Senior adviseur/Vestigingsleider binnen MIDDAG Milieuadvies.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt van de overheid naar het bedrijfsleven. Geen gemakkelijke keuze weet ik nog, omdat je voor je gevoel toch een “veilige” omgeving verlaat en instapt in een toen nog startend adviesbureau. Ik kende het bedrijf en de medewerkers al wel vanuit het werkveld, maar toch. Hierop terugkijkend kan ik wel zeggen dat het een juiste keuze is geweest.

Ik heb me binnen MIDDAG milieuadvies in “no time” kunnen ontwikkelen tot Senior adviseur/Projectleider en ben inmiddels ook verantwoordelijk manager voor onze regio zuid. Dat is wat mij betreft ook gelijk kenmerkend voor ons bedrijf, ben je gemotiveerd en bereid om in jezelf te investeren dan kan het snel gaan. Mijn directe collega’s kunnen hierover meepraten.

De diversiteit aan taken en opdrachten heb ik altijd als enorme plus ervaren. Dit voorkomt dat op een gegeven moment de “verveling” toeslaat. Doordat opdrachten vaak tijdelijk van aard zijn (tegenwoordig steeds langer) behoud je afwisseling in je werk. De ene keer ligt de nadruk op controles in de afvalstoffensector of chemie, de volgende keer in de agrarische sector.

Ik maak hierbij wel eens de vergelijking met een oneindig aantal afleveringen van “How it’s made” op Discovery Channel waarin je zelf de presentator Joep van Deudekom bent.

Ook de te controleren onderwerpen kunnen variëren van bijvoorbeeld opslag van gevaarlijke stoffen, tot energiebesparende maatregelen. Hierbij zullen we onze mensen altijd zoveel mogelijk inzetten in het werkveld waarin ze zich thuis voelen en goed in zijn!

Ook ontmoet je steeds weer nieuwe (externe) collega’s waardoor je een enorm netwerk op kan bouwen.

Kers op de taart is altijd een verlenging van de opdracht en waardering van je (externe) collega’s.

Ben je na het lezen van dit stukje geïnteresseerd geraakt? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij MIDDAG Milieuadvies!

Martijn Vriends

Uw doel realiseren?

U doet beroep op een externe adviseur met een bepaald doel. U wilt een probleem opgelost zien. U hebt kennis nodig van een specifiek onderwerp. Of u wilt tijdelijk uw organisatie met extra menskracht versterken. MIDDAG milieuadvies is de adviseur met wie u uw doel bereikt. Waarom? Uw doel is onze richting!

Bel ons op 085-0640619 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in en we nemen contact op met u.

Bel 085-0640619 Contact