Compliance audits Kunststoffenindustrie Van Boven B.V.

Periodiek voert MIDDAG milieuadvies een compliance audit uit bij Kunststoffenindustrie Van Boven B.V. (verder: Van Boven).  Door middel van een pro-actieve houding wil Van Boven zich conformeren aan de geldende milieuvoorschriften.

De audits stellen Van Boven in staat vroegtijdig actie te ondernemen om eventuele overtredingen ongedaan te maken en om overtredingen in de toekomst te voorkomen.  

Wat de audits van MIDDAG milieuadvies kenmerkt is het kritische oog van de adviseur, als ware hij zelf de toezichthouder. De resultaten staan helder gerapporteerd. Foto’s van bevindingen completeren het rapport. De regelmatige aanwezigheid van de adviseur van MIDDAG milieuadvies draagt ook bij aan milieubewustwording bij zowel de mensen in de productie, als bij de directie.

Uw doel realiseren?

U doet beroep op een externe adviseur met een bepaald doel. U wilt een probleem opgelost zien. U hebt kennis nodig van een specifiek onderwerp. Of u wilt tijdelijk uw organisatie met extra menskracht versterken. MIDDAG milieuadvies is de adviseur met wie u uw doel bereikt. Waarom? Uw doel is onze richting!

Bel ons op 085-0640619 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in en we nemen contact op met u.

Bel 085-0640619 Contact

 

Wij voeren projecten uit voor onder andere:

  • Hogeschool Rotterdam
  • bo-rent
  • RUD Drenthe
  • Omgevingsdienst midden- en west- brabant
  • Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
  • Gemeente Westvoorne