Omgevingsdienst Regio Utrecht

Voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht voert MIDDAG milieuadvies meerdere opdrachten uit. Onze adviseurs voeren milieucontroles uit bij zwaardere en complexe bedrijven, zoals afvalverwerkende bedrijven, betonwarenfabrieken, hout- en metaalbewerkende industrie. Het betreft zowel type B en C bedrijven en bedrijven waarop het Bevi van toepassing is, zoals LPG-tankstations.’lees meer’

Daarnaast voeren onze adviseurs gebiedsinventarisaties uit en worden zij ingezet op het Project indirecte lozingen bij horecabedrijven. In dat kader wordt gecontroleerd op de vetlaagdikte in combinatie met de dimensionering van de vetafscheider en de ledigingsfrequentie. Verder wordt gelet op het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en de zuurgraad van het afvalwater.

Uw doel realiseren?

U doet beroep op een externe adviseur met een bepaald doel. U wilt een probleem opgelost zien. U hebt kennis nodig van een specifiek onderwerp. Of u wilt tijdelijk uw organisatie met extra menskracht versterken. MIDDAG milieuadvies is de adviseur met wie u uw doel bereikt. Waarom? Uw doel is onze richting!

Bel ons op 085-0640619 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in en we nemen contact op met u.

Bel 085-0640619 Contact

 

Wij voeren projecten uit voor onder andere:

  • Omgevingsdienst midden- en west- brabant
  • RUD Drenthe
  • Gemeente Westvoorne
  • Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied