Aanvragen omgevingsvergunning

Voor de bescherming van het milieu en het voorkomen van onveilige situaties voor de bedrijven en de directe omgeving maakt de overheid wetten en stelt zij richtlijnen op. De overheid houdt ook toezicht op de juiste naleving van de wetten en regels. Tegenwoordig vallen veel bedrijven onder de meldingsplicht in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer. Een klein deel is nog steeds vergunningplichtig. Voor deze bedrijven gelden regels uit de omgevingsvergunning, maar zijn ook onderdelen van het Activiteitenbesluit van toepassing.

Wilt u een bedrijf starten of gaat u activiteiten wijzigen, dan is het voor u van belang dat u de juiste procedures volgt om zo min mogelijk vertraging op te lopen.

MIDDAG milieuadvies neemt u graag de zorgen en tijd voor het aanvragen van een omgevingsvergunning uit handen, zodat u bezig kunt zijn met uw corebusiness. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en kennen de taal van zowel de overheid als het bedrijfsleven.

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning vindt u in MIDDAG milieuadvies de juiste partner.

Uw doel realiseren?

U doet beroep op een externe adviseur met een bepaald doel. U wilt een probleem opgelost zien. U hebt kennis nodig van een specifiek onderwerp. Of u wilt tijdelijk uw organisatie met extra menskracht versterken. MIDDAG milieuadvies is de adviseur met wie u uw doel bereikt. Waarom? Uw doel is onze richting!

Bel ons op 085-0640619 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in en we nemen contact op met u.

Bel 085-0640619 Contact