Advisering opslag gevaarlijke stoffen

Veel bedrijven slaan in meer of mindere mate gevaarlijke stoffen op. Mogelijks is dat ook het geval bij uw bedrijf. Opslag kan plaatsvinden in bovengrondse of ondergrondse tanks, maar ook als verpakkingen, zoals cans, drums en drukflessen. Aan de opslag van gevaarlijke stoffen zijn regels gebonden. Uiteraard om de veiligheid van u en uw omgeving te waarborgen. Deze regels kunnen zijn vastgelegd in uw omgevingsvergunning of in het Activiteitenbesluit en de Activiteitenregeling. Vaak wordt verwezen naar richtlijnen waarin specifieke voorschriften staan. Om te kunnen voldoen aan deze regels is niet altijd eenvoudig. De adviseurs van MIDDAG milieuadvies kunnen u adviseren over de juiste wijze van opslag. Daarbij een andere wijze van opslag of logistiek niet uit het oog verliezen. Veiligheid voor alles. Zo praktisch mogelijk voor u.

Hebt u advies nodig over het opslaan van gevaarlijke stoffen, of zoekt u een deskundige sparringpartner, neemt u dan gerust contact met ons op.

Uw doel realiseren?

U doet beroep op een externe adviseur met een bepaald doel. U wilt een probleem opgelost zien. U hebt kennis nodig van een specifiek onderwerp. Of u wilt tijdelijk uw organisatie met extra menskracht versterken. MIDDAG milieuadvies is de adviseur met wie u uw doel bereikt. Waarom? Uw doel is onze richting!

Bel ons op 085-0640619 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in en we nemen contact op met u.

Bel 085-0640619 Contact