Compliance audit milieu

U kunt verschillende redenen hebben om een compliance audit milieu uit te laten voeren. U wilt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Uiteraard toegespitst op de activiteiten die plaatsvinden in uw bedrijf. U wilt een bedrijf overnemen, of uw bedrijf verkopen, waarbij het vastleggen van de feitelijke milieusituatie een vereiste kan zijn. Of u wilt goed beslagen ten ijs komen in uw communicatie met toezichthoudende instanties. Mogelijk heeft uw bedrijf een milieumanagementsysteem en is het uitvoeren van een audit een eis om de waarde van dit systeem te houden.

MIDDAG milieuadvies is deskundig in het uitvoeren van compliance audits milieu. Onze adviseurs zijn zeer goed op de hoogte van milieurelevante activiteiten en wet- en regelgeving. Een heldere rapportage zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Uw doel realiseren?

U doet beroep op een externe adviseur met een bepaald doel. U wilt een probleem opgelost zien. U hebt kennis nodig van een specifiek onderwerp. Of u wilt tijdelijk uw organisatie met extra menskracht versterken. MIDDAG milieuadvies is de adviseur met wie u uw doel bereikt. Waarom? Uw doel is onze richting!

Bel ons op 085-0640619 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in en we nemen contact op met u.

Bel 085-0640619 Contact